Sposób przygotowania

Krakersy układamy na talerzach.
Łososia skrapiamy cytryną.
Makrelę otwieramy i zdejmujemy skórę, i wyrzucamy ze środka ości.
Ser biały kroimy w cienkie plasterki, a potem na kawałki.
Rzodkiewki myjemy, i kroimy w plasterki, a plasterki potem jeszcze na ćwiartki.
Cebulę obieramy, myjemy i kroimy w drobną kostkę.
Kanapki roimy w 3 wariantach
1. Na krakersach układamy wędzonego łososia
2. Na krakaersach układamy biały ser i rzodkiewkę
3. Na krakersach układamy biały ser i makrelę, biały ser posypujemy cebulą.

Na koniec wszystkie kanapeczi posypujemy grubo mielonym kolorowym pieprzem

Komentarze

A Ty, co o tym myślisz?

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !