Sposób przygotowania

Na maśle podsmażamy pokrojone w paseczki filety razem z pokrojonymi, obranymi ze skórki migdałami- na złoty kolor. Leciutko opruszamy wszystko mąką.
W innym rondelku odparowujemy śmietankę- mniej więcej do połowy i dodajemy ją do kurczaka- dokładnie mieszamy i przyprawiamy do smaku.
Idealnie pasuje do makaronów.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    musi być wyśmienity
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    pyszny:)
  • 4
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    super
  • 4
    original
    Opublikowano

    jeta72

    uwielbiam taki sosik :-)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    ja też :-)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Betka

    mniammm
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Bronek

    Jeszcze nie robiłem ale robi wrażenie. Smacznego

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !