Sposób przygotowania

Polędwicę wołową kroimy w plastry grubości ok. 2,5 cm. Ocet ryżowy łączymy z sosem bazylią & chili i dokładnie mieszamy. Taką marynatą zalewamy wołowinę i odstawiamy na kilka godzin. Po tym czasie steki grillujemy na patelni na średnim ogniu ok. 7-10 minut z każdej strony. Serwujemy w towarzystwie słodko-pikantnego sosu chili. Smacznego

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    Ale to musi być smaczne! Zjadłoby cie taką jedną wołową polędwiczkę
  • 1
    original
    Opublikowano

    lee-aa

    marvelous ;)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Oj takie połączenie musi rewelacyjnie smakować!!! I jakiego koloru polędwica nabrała...
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    wyśmienite te polędwiczki
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    aż ślinka cieknie:)
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    jakie apetyczne można zajadać się oczami !
  • 3
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Ja również zjadłabym porcyjkę z prawdziwą przyjemnością.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Wyglądają mega apetycznie.
  • 1
    original
    Opublikowano

    ALAGOR

    apetyczna wizja !
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    wspaniałe
  • 2
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    chętnie bym zjadła taki stek

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !