Sposób przygotowania

Bagietkę kroimy w kromki i wkładamy do nagrzanego piekarnika. Opiekamy na rumiano. Pomidory kroimy w kostkę, dodajemy poszatkowaną bazylię oraz sól do smaku. Na ciepłe, rumiane bagietki nakładamy pomidory.

Komentarze

  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    interesująca..
  • 3
    original
    Opublikowano

    dianix

    warto sprobowac;]
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 3
    original
    Opublikowano

    Seba

    super
  • 2
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    Ja dodaję jeszcze białą fasolę z puszki -PYCHOTKA
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justa32

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    iga2

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha przekąska
  • 2
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    apetyczne kanapeczki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kate131

    latwe i dobre
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Maniek2

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Coś na ząb, super.
  • 2
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    rewelacja jak dla mnie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !