Sposób przygotowania

lekko rozmrożony filet skropić sokiem z cytryny i natrzeć przyprawą do ryb,solą i pieprzem.zawinąć w folię spożywczą i włożyć do lodówki na 1 godzinę.jajka ubić ze szczyptą soli i 2 łyżkami wody.filety oprószyć mąką,panierować w jajkach i płatkach migdałowych i smażyć na złoty kolor z obu stron po 6-7 minut z każdej strony.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    annamariakowalczyk3

    ciekawe czy dobre.?
  • 2
    original
    Opublikowano

    kasiurek

    musi być smaczne:))
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    fajny przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe jak smakuje
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super sprawa
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia21

    mmm
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia21

    mmm
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia21

    mmm
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    moze byc smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    mniam pyszności
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    rzenia15

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    treonina

    o mniam! aż się głodna zrobiłam
  • 0
    original
    Opublikowano

    treonina

    o mniam! aż się głodna zrobiłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    polecam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    polecam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !