Sposób przygotowania

Kapustę pokroić zalać małą ilością wrzącej wody, dodać tłuszcz i gotować na wolnym ogniu ok. 50 min. Pod koniec gotowania dodać wino i rodzynki. Doprawić do smaku.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    fajny przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    m1monika

    super!!!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    mniam
  • 3
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    ciekawe połączenie
  • 2
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    ciekawy pomysł
  • 2
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    fajna propozycja
  • 0
    original
    Opublikowano

    anulka69

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    extra
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Anna138

    ciekawy przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    ciekawe połącznie
  • 3
    original
    Opublikowano

    Pani Domu

    fajny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    berys18

    ciekawy pomysł
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    bardzo pomysłowe
  • 1
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    pyszna taka kapusta
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    ciekawe i smaczne połączenie
  • 0
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    bardzo smakowita
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    ciekawe połączenie warte wypróbowania
  • 0
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    ciekawy pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !