Sposób przygotowania

Anyż utłucz najlepiej w moździerzu. Białka ubić na sztywno razem z cukrem. Dodać anyż i mąkę, wszystko dokładnie wymieszać. Łyżką kłaść na blaszkę ciasteczka. Piec w gorącym piekarniku ok. 15 min.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    Bardzo dobre ciasteczka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kriso

    ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszne ciasteczka !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszne ciasteczka !
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    lubię aromat anyżu pyszne ciasteczka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    nie jadłem ale napewno dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    uwielbiam cukierki anyżkowe więc i ciasteczka będą mi smakowały :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    fajne ,mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    bardzo lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    super :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Dorian

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata23

    bardzo dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    berys18

    fajny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    bardzo smaczne :)
  • 0
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    smaczne ciasteczka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !