Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Seler z cebulką

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

seler konserwowy 1 słoik
szynka konserwowa 30 dag
majonez do smaku
Cebulka perłowa marynowana Smak 1 słoik

Przepis i sposób przygotowania na: Seler z cebulką

Seler odsączyć i można go trochę poprzecinać, cebulkę osączyć i przekroić na połówki lub ćwiartki w zależności od wielkości. Szynkę pokroić w kosteczkę . Wszystko wymieszać i dodać majonez.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

mela251
mela251 21.02.2012 08:03
musi być pyszne :)
Chojłówna 13.09.2011 11:30
prostota jest najlepsza:) pozdrawiam
Izabela/bella81 03.09.2011 10:52
fajna sałatka
IZABELA29 31.08.2011 11:42
prosto i smacznie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak