Pełen smaków e-magazyn kulinarny

Sposób przygotowania

Filet skropić sokiem z cytryny następnie przyprawić przyprawą i oprószyć solą i pierzem. Pozostawić na ok. 15 minut. w tym czasie jajko wymieszać z 15 dag mąki i piwem. Filety z ryby obtaczać a mące a następnie w przygotowanym cieście. Smażyć z obu stron na złoty kolor.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Muszę wypróbować Twój przepis, bo przyznam, że ryba wygląda bardzo apetycznie.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    Zgadzam się z Iloną :) super przepis i apetyczna fotka .
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !