Sposób przygotowania

Kalafiora zblanszować. Pieczarki pokroić w plasterki i podsmażyć na 1 łyżce masła wraz z czosnkiem. Wymieszać z kalafiorem i zielenią. Włożyć do naczynia żaroodpornego i położyć plasterki pomidora. Resztę masła stopić i wymieszać z mąką a następnie z zimnym mlekiem. Przyprawić do smaku i zagotować. Potem polać kalafior i posypać serem żółtym. Piec ok. 20 minut.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    zapiekanki są super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Ewa95

    pysznie się zapowiada
  • 3
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Apetycznie się zapowiada.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !