Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Fasolka szparagowa ciut inaczej

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasolka szaragowa 1 kg
margaryna 200 g
Bazylia suszona Prymat
pieprz
Bułka tarta klasyczna Prymat 1 szklanka

Przepis i sposób przygotowania na: Fasolka szparagowa ciut inaczej

Fasolek umytą, gotujemy w osolonym wrzątku.
Gdy jest miękka odcedzamy od wody.
Dodajemy margarynę ,mieszamy do jej rozpuszczenia.
Doprawiamy do smaku bazylia, pieprzem i solą.
Dosypujemy bułkę tartą i razem podsmażamy około 5 minut.
Podajemy od razu po przyrządzeniu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ada-Gaba 04.01.2014 12:50
bardzo lubię
kate.500 30.10.2013 16:58
niby tylko ciut inaczej, ale odmiana ogromna
Wacław 20.09.2012 10:18
fajny przepis !
misia53 04.08.2012 11:47
a ja właśnie tak robię zawsze , tak mi wygodniej
Grażyna13 18.03.2012 14:24
pyszna wersja :)
caralajna 14.03.2012 06:37
z bazylią na pewno smaczna
BernadettaP 13.03.2012 09:19
Ależ bym teraz zjadła porcyjkę :) Uwielbiam fasolkę szparagową :)
pacpaw 10.02.2012 20:43
super przepis
ben-ka 04.10.2011 09:38
Musiała być bardzo smaczna!
IZABELA29 20.08.2011 09:27
ja dostałam troszkę od cioteczki i zrobiłam ,nawet dziewczyny zjadły..
edyta44 19.08.2011 17:50
ale bym zjadla

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak