Składniki:
fasolka szparagowa żółta i zielona | po 250 g |
bób | 300 g |
dymki ze szczypiorkiem | |
natka pietruszki | |
ocet winny | 4 łyżki |
sól | |
pieprz | |
olej | 5 łyżek |
Musztarda francuska Prymat | 2 łyżki |
fasola | po 100 g |
fasola biała z puszki | po 100 g |
fasolka szparagowa żółta i zielona | po 250 g |
bób | 300 g |
dymki ze szczypiorkiem | |
natka pietruszki | |
ocet winny | 4 łyżki |
sól | |
pieprz | |
olej | 5 łyżek |
Musztarda francuska Prymat | 2 łyżki |
fasola | po 100 g |
fasola biała z puszki | po 100 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: