Sposób przygotowania

Z ziół,przypraw i soli ziołowej robimy mieszankę obtaczamy w niej pstrąga .Pstrąga smażymy na pateni grillowej lub ruszcie Cukinie kroimy na pasterki grillujemy ją . Na talerzu układamy pstrąga na to grillowana cukinie polewamy sosem ziołowym zrobionym według przepisu na opakowaniu ,następnie pstrąg i znów cukinia .Polewamy sosem .

Komentarze

  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    Ozdabiamy natką pietruszki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    śliczna rybka
  • 0
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    pięknie wyglada

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !