Sposób przygotowania

Podsmażyć na rumiano na maśle z olejem kapelusze pieczarek .Dołożyć żaróweczki i kawałki czerwonej papryki .Obsmażać aż się zarumienią . Zdjąć z patelni ( tłuszcz zostawić ).Nabijać na przemian na 2 patyczki do szaszłyków ( paróweczka - pieczarka-papryka ) .Przed podaniem podgrzać na pozostałym na patelni tłuszczu soląc i pieprząc szaszłyki .Jeśli szaszłyczków jest więcej można je podgrzać układając na tłuszczu na którym smażyły się w brytfance w gorącym piekarniku .

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    ewasylwia

    bardzo fajny pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    mmmmmmmmmm

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !