Sposób przygotowania

Pstrągi dokładnie umyć,oczyścić.Przekroić wzdłuż powkładać do środka plastry cebuli i cytryny.Obtoczyć rybki w przyprawie do ryb.Wstawić do lodówki na 3 godziny.Każdą z osobna owinąć w folie aluminiową i piec na grillu po 20 minut z każdej strony.Po odwinięciu skropić jeszcze cytryną do smaku.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    smaczna rybka.
  • 2
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    świetna rybka
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    PYSZNIUTKA RYBKA
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    ja sie wpraszam na grilla
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    smakowity pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    wygląda imponująco
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Teresa19

    jadłam, pyszny
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    uwielbiam ryby z grilla
  • 1
    original
    Opublikowano

    eli82

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    teresa18

    rewelacyjny
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    marta0906

    Nadeszła chwila na pstrąga z grilla:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !