Sposób przygotowania

Makaron gotujemy wg przepisu na opakowaniu, odsączamy.Oczyszczone grzyby kroimy w plasterki, cebulę i czosnek- siekamy pomidora obieramy ze skórki i kroimy w kostkę. Czosnek i cebulę podsmażamy na maśle, dodajemy grzyby dusimy około 15 min. podlewamy wodą(około 1/2 szkl) doprawiamy solą i pieprzem wkładamy pomidora i dusimy jeszcze chwilę.Sos dodajemy do ugotowanego makaronu mieszamy posypujemy pietruszką.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    rewelacja
  • 4
    original
    Opublikowano

    dianix

    grzybki uwielbiam;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    FAFIK

    Pycha!
  • 1
    original
    Opublikowano

    teresa18

    wyśmienite danie w porze grzybobrania
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    bardzo mi smakowało
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    Pyszne danie:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !