Sposób przygotowania

Sos:
Pomidory i paprykę podzielić na cztery, cebulę pokroić na plastry dodać resztę składników i gotować całość 40 min,rozgotowane pomidory przetrzeć .
Pomidorki umyć,sparzyć i obrać ze skórki , luźno ułożyć w słoikach ,zalać sosem.
Całość gotować do 10 min.
Bardzo dobrze się przechowuje.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    ewasylwia

    Na zimę jak znalazł
  • 3
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Fajna propozycja. Na pewno wypróbuję. Już sobie wyobrażam jak zimą otwieram słoik takich pomidorków.
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    zwykłe małe pomidorki czy jakas konkretna odmiana.?

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !