Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

stek wolowy z rusztu

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

polędwica wołowa 4 plastry
sól
Pieprz czarny grubo mielony Prymat
olej

Przepis i sposób przygotowania na: stek wolowy z rusztu

Mięso smarujemy z obu stron olejem, wkładamy na rozgrzany ruszt pieczemy 15-20 min. czasem odwracając. po usmażeniu posypujemy solą i pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

MagdaXXX 11.06.2013 16:58
super mięsko
Motorek 19.05.2012 09:55
extra
Jaheira11 02.03.2012 18:18
brzmi fantastycznie
Barbara/zuza22_85 29.01.2012 10:27
pyszny
kamyk 28.12.2011 10:17
super
jeta72 13.12.2011 18:25
pyszny
ronald88 27.10.2011 15:49
wow supcio
ronald88 27.10.2011 15:49
wow supcio
Tika4444 17.10.2011 19:30
świetny pomysł
ElizaT 14.09.2011 21:48
nieźle
smakoszek 19.08.2011 08:18
ale pyszne mięsko
Joanna60 17.08.2011 20:37
pyszne takie mięsko

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak