Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka wiosenna z młodej kapusty

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

natka pietruszki 1 pęczek
olej 3 łyżki
cukier 1 łyżeczka
sól do smaku
kapusta 1 młoda

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka wiosenna z młodej kapusty

Młodą kapustę drobno szatkujemy, posypujemy solą i odstawiamy na 30 min. Po tym czasie kapustę wyciskamy z powstałego soku.Natkę pietruszki drobno siekamy i dodajemy do kapusty. Mieszamy. Dodajemy olej i cukier. Mieszamy. Odstawiamy na 20 min.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ewelina47 26.11.2012 13:27
super
Izabela28 16.11.2011 09:40
pyszna, zdrowa surówka:)
stokrotka 17.08.2011 17:41
fajna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak