Sposób przygotowania

Porcję zalewamy zimną wodą i doprowadzamy do wrzenia. Dodajemy kostkę rosołową i garujemy 15 minut. Po tym czasie ochładzamy szybkowar i wyjmujemy ugotowane mięso. Do wywaru dodajemy poszatkowaną kapustę, pokrojone w kostkę ziemniaki oraz przyprawy i całość garujemy 5-6 minut. Smacznego.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    Teraz sobie uświadomiłam, że w tym roku nie robiłam ani razu kapuśniaku, ani z młodej, ani z kiszonej kapusty
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    jedna z ulubionych zup !
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Widzę, że Ty też milośnikiem kaczuszek jesteś :)
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    bardzo lubie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Smakowita zupa :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !