Sposób przygotowania

Mięso ugotować i doprawić według uznania. Ryż ugotowac w osolonej wodzie. Kapustę ugotowac i drobno posiekać. Marchewkę obrac i zetrzeć na tarce. Wodę zagotować z przecierem, cebulą startą marchewką. Mięso wymieszac z ryżem i posiekana kapustą. Zalac sosem i zapiec, w razie potrzeby podlewac wodą żeby się nie przypaliło

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Tatli

    polecam, naprawdę smaczne ;)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Megi

    co za pomysł:) gołąbki na talerzu, fajnie:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Renataj

    Ciekawe i apetyczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !