Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Twaróg do naleśników

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

cukier 6 łyżek
cukier waniliowy 1 op
żółtko jajek 2 szt
twaróg 1 (w wiaderku)
rodzynki 1 (Jumbo)

Przepis i sposób przygotowania na: Twaróg do naleśników

Jajka sparzyć, oddzielić żółtka od białek.
Rodzynki zalać ciepłą wodą i moczyć przez 10 minut.
Twaróg przełożyć do miseczki, dodać oba cukry, żółtka i rodzynki i dokładnie wymieszać.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Kate131 20.07.2012 07:58
fajny
cukiereczek 04.01.2012 16:30
Naleśniki sa super
gosia561 13.08.2011 11:54
super twaróg
eli_555 16.05.2011 23:02
pyszny
Smakosz6 29.10.2010 12:08
mniam
iwona332 27.09.2010 00:58
super
plocia 18.09.2010 09:51
z rodzynkami jeszcze nie robiłam, ale warto wypróbować
ana00 17.09.2010 17:15
uwielbiam naleśniki z twarogiem

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak