Sposób przygotowania

Pieczarki obieramy ze skórki- odcinamy nóżki.
Na rozgrzane masło wrzucamy zmiażdżony czosnek i pokrojone drobno nóżki pieczarek.
Szpinak sparzamy wrzącą wodą- odcedzamy, kroimy i wrzucamy na patelnię.
Wszystko przyprawiamy i podsmażamy.
Farsz nakładamy na pieczarkowe kapelusze- przykrywamy plastrami mozarelli, a następnie zapiekamy w piekarniku rozgrzanym do około 200 stopni około 15 minut.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Apetyczne! Mniam...
  • 2
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    ze szpinakiem jeszcze nie robiłam ,muszę wypróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    Uwielbiam mniam....
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    świetne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Iwona45

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    wyglądają super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Gosia20

    muszą być pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    jeta72

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mic

    wygląd na 5+

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !