Sposób przygotowania

Kapustę szatkujemy i gotujemy w niewielkiej ilości wody z dodatkiem octu- gdy zmięknie odcedzamy.
Boczek kroimy drobno i podsmażamy- mieszamy z kapustą.
Jabłko ścieramy na drobnej tarce, a cebulkę drobniutko kroimy- dodajemy do kapusty.
Wszystko przyprawiamy solą, pieprzem, cynamonem i odrobiną cukru- dokładnie mieszamy.
Podajemy na ciepło.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    świetny pomysł
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    taka na ciepło jest pyszna! ale z cynamonem nie próbowałam:)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Kapusta i cynamon? To może być pyszne!
  • 2
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    moja ulubiona
  • 2
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    przyznam ,że nie jadłam takiej kapusty z cynamonem
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    calliope

    super kapustka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Adam12

    extra pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    ciekawa
  • 0
    original
    Opublikowano

    manaika

    ciekawe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    extra

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !