Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kapusta pekińska na ostro

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta pekińska 1 szt
sól do smaku
oliwa do smaku
Koperek suszony Prymat do smaku
cukier do smaku
papryka czerwona 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Kapusta pekińska na ostro

Kapustę pokroić w paski. Paprykę po umyciu i oczyszczeniu z gniazd nasiennych pokroić w kostkę. Dodać do smaku według uznania sól, imbir, chili i oliwę. Opcjonalnie można dodać odrobinę koperku i cukru. Wymieszać wszystko dokładnie i odstawić na min kwadrans.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Katarzyna59 30.01.2014 10:12
pyszniutka,
Krystyna32 10.07.2013 18:29
bardzo lubię
IZABELA29 09.06.2013 09:35
smaczne witaminki
ben-ka 07.06.2013 10:56
smaczna,kolorowa suróweczka.
Elżbieta17 26.11.2012 08:39
pyszna i zdrowa:)
caralajna 29.10.2012 07:06
fajna
olkaaa 25.10.2012 07:37
bardzo fajna
barbara11561 01.08.2012 09:54
pyszna,lubię takie suróweczki
Wacław 13.05.2012 12:07
bardzo apetyczna ,no i pyszna !
ewa19a 20.02.2012 00:02
fajna
Joanna108
Joanna108 05.01.2012 09:31
ależ ślicznie i kolorowo ona wygląda !!!
angelika14 29.12.2011 12:33
jeszcze nie robiłam ale na pewno zrobię bo smakowicie wygląda
Ewelina47 18.11.2011 08:38
na ostro jeszcze nie robiłam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak