Sposób przygotowania

Do przygotowania tego musu potrzebny jest jogurt ananasowy o niskiej wartości kalorycznej i zawartości tłuszczu 0,1 %, przelać go do naczynia od miksowania. Brzoskwinię przeciąć na pół, usunąć pestkę i obrać ją ze skórki. Jedną połowę przekroić na 4 części i dodać do jogurtu, całość zmiksować za pomocą blendera i przelać do szklanego pucharka. Drugą połówkę podzielić na ćwiartki. Jedną ćwiartkę brzoskwini pokroić w plastry i zatopić je w musie, muszą wystawać końcówki, drugą ćwiartkę pokroić w małą kosteczkę i posypać powierzchnię musu, ozdobić malutkim listkiem świeżej melisy.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pysznosci

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !