Sposób przygotowania

Śledzie jeśli są za słone wymoczyć w wodzie z odrobina octu.
Cebulę obrać, umyć i pokroić w piórka.
Wiaderko od śledzi umyć i wykorzystać z powrotem.
Na dnie wiaderka ułożyć cebulę, potem pokrojone na mniejsze kawałki śledzie i tak na przemian. Gdy już składniki będą ułożone wszystko zalać oliwą tak, aby były dokładnie pokryte oliwą.
Spożywać na następny dzień.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    kasiurek

    wszyscy w mojej rodzinie bardzo lubią:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli_555

    pycha,mniam,mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !