Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Śledź w oleju

2.0
(5)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

matiasy 400 g
cebula 1-2 szt
oliwa

Przepis i sposób przygotowania na: Śledź w oleju

Śledzie jeśli są za słone wymoczyć w wodzie z odrobina octu.
Cebulę obrać, umyć i pokroić w piórka.
Wiaderko od śledzi umyć i wykorzystać z powrotem.
Na dnie wiaderka ułożyć cebulę, potem pokrojone na mniejsze kawałki śledzie i tak na przemian. Gdy już składniki będą ułożone wszystko zalać oliwą tak, aby były dokładnie pokryte oliwą.
Spożywać na następny dzień.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

cukiereczek 31.12.2011 07:40
mniam
pigila
pigila 01.10.2011 20:23
super
eli_555 03.03.2011 22:54
pycha,mniam,mniam
Smakosz6 08.12.2010 20:44
mniam
kasiurek 26.08.2010 20:37
wszyscy w mojej rodzinie bardzo lubią:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak