Sposób przygotowania

Białka ubic na sztywno. Dodać cukier i żółtka i zmiksować. Dodać przesitowaną mąkę z proszkiem i kakao. Delikatnie wymieszać. Piec 20 minut w temp. 170 stopni.
Przygotowac żelatynę i ostudzić. Żółtka utrzeć z 15 dkg cukru pudru. Stopniowo dodawać ser. Ubić śmietanę z 15 dkg cukru pudru. Ser i śmietanę połaczyć. Dodać zelatynę.
Biszkopty nasączyc w kawie i ewentualnie alkoholu.
Przełożenie: biszkopt+1/2 masy+biszkopty+masa+kakao

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewaa

    mniam ...rewelacja
  • 0
    original
    Opublikowano

    daria2911

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !