Sposób przygotowania

bULKI KAJZERKI NALEZY PRZEKROIĆ NA PÓŁ. POSMAROWAĆ MARGARYNĄ/ MASŁEM- Z OBUSTRON. PAPRYKĘ POKROIĆ W KOSTKĘ, ZAŚ POMIDORA I CEBULĘ W PLASTERKI. NA BUŁKĘ POSMAROWANĄ MASŁEM NALEŻY POŁOŻYC PLASTEREK SZYNKI( NA 5 SZTUK), NA KOLEJNE 5 POŁÓWEK BUŁKI POŁOŻYĆ PO 2 PLASTERKI MIELONKI. POSYPAĆ PAPRYKĄ, POŁOŻYĆ NASTĘPNIE PLASTEREK POMIDORA I CEBULKĘ. NA KONIEC POSYPAĆ SEREM ŻÓŁTYM.


PIEC OKOŁO 10-15 MINUT .aŻ BĘDĄ CHRUPIACE, A SER SIĘ ROZPUŚCI.

w ZALEZNOŚCI OD POTRZEB MOŻNA POLAĆ KETCHUPEM

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    iga2

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justa32

    smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Lidia6

    pycha
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    na śniadanie super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    LuKaSz4761

    Super przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    robię podobne, bardzo je lubimy
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    dobra
  • 2
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    Apetycznie wyglądają. Zjadłabym jedną.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota37

    ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smakowite bardzo...
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mic

    na kolacje super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !