Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kapuśniaczek z fasolką i warzywami

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

fasolka szparagowa 1 garść
kapusta biała 1/4 szt
cebula biała 1/2 szt
marchew 2 szt
pietruszka 1 szt
ziemniaki 5 szt
pieprz kulki
Liść laurowy suszony Prymat
kostka rosłowa 1 szt
śmietana 12% 1/2 szt
natka pietruszki
udko 1 szt
Kucharek przyprawa uniwersalna
Przyprawa do zup i potraw Kucharek

Przepis i sposób przygotowania na: Kapuśniaczek z fasolką i warzywami

W garnku z wodą z dodatkiem pieprzu kulek i liścia gotujemy udko ok 15 min .; Dodajemy pokrojone warzywa . dodajemy kostke rosołową .Solimy ,doprawiamy do smaku magii ,kucharkiem . Zaciągamy śmietana 12 %

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

pioge7 16.08.2011 10:17
pycha
iwa643 16.08.2011 07:21
Dodajemy posiekaną natke pietruszki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak