Składniki:
śliwki z zalewy octowej | kilka |
sos z zalewy od śliwek | 2 łyżki |
Skórka pomarańczowa kandyzowan | 1 łyżka |
powidła śliwkowe | 1 łyżka |
dżem jagodowy | 1/2 szklanki |
konfitura żurawinowa | 1/2 szklanki |
powidła | 1 różane |
śliwki z zalewy octowej | kilka |
sos z zalewy od śliwek | 2 łyżki |
Skórka pomarańczowa kandyzowan | 1 łyżka |
powidła śliwkowe | 1 łyżka |
dżem jagodowy | 1/2 szklanki |
konfitura żurawinowa | 1/2 szklanki |
powidła | 1 różane |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: