Sposób przygotowania

Ciasto francuskie kroimy na części.Każdą parówkę owijamy plasterkiem sera. Kładziemy na kawałku ciasta i zawijamy. Parówki dajemy na blache. Jajkiem smarujemy ciasto.
Wstawiamy do piekarnika i pieczemy 25min. Najlepiej smakuje z sosem czosnkowym lub ketchupem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    malenkaaa_85

    Mozna też doprawic sobie wg uznania jak ktos chce bo zapomnialam wspomniec o tym :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Monika192

    Pychotki
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    borys

    Idealne na kolacyjke
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli_555

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    caroline1983

    Pycha, też takie robie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !