Sposób przygotowania

Składniki:
* 1 torebka ugotowanego na sypko ryżu
* 1/3 puszki kukurydzy konserwowej
* 20 dag ugotowanej wcześniej fasolki szparagowej
* olej do smażenia
* 3-4 łyżki teriyaki
* 2 szczypty czosnku granulowanego
* szczypta pieprzu ziołowego


Fasolkę szparagową pokroić na 2 centymetrowe kawałki, kukurydzę osączyć.Wymieszać z ryżem,doprawić czosnkiem granulowanym pieprzem ziołowym. Polać sosem teriyaki i smażyć na oleju. Podawać np. do mięs z surówką.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Proste i smaczne.
  • 7
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Chętnie wypróbuję przepis, a zapowiada się bardzo smacznie:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    proste i smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    proste i smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    maciek7

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !