Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z sera i wędzonej ryby

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ryba wędzona 20 dag
mleko 2-3 łyżki
masło roślinne 1 łyżka
cebula 1 szt
szczypior siekany 2-3 łyżki
ogórek kiszony 1 szt
sól do smaku
Pieprz biały mielony Prymat do smaku
twaróg 25 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z sera i wędzonej ryby

Do miski włożyć ser, masło, dodać mleko i dokładnie utrzeć. Ogórki i cebulę drobno posiekać. Rybę oczyścić z ości, rozgnieść widelce i dodać do sera. Następnie wsypać cebulę, szczypior i ogórki, przyprawić do smaku, wymieszać. Podawać z pieczywem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IlonaAlbertos 24.02.2014 20:10
Fajny pomysł.
Iwona51
Iwona51 01.01.2012 13:38
smaczna
jeta72 03.09.2011 14:22
robię podobną

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak