Sposób przygotowania

1. Warzywa opłucz i pokrój w plasterki. Mięso oprósz sola i pieprzem. Panieruj w mace, jajku i bułce tartej wymieszanej z sezamem. Usmaż na rumiano na oleju.
2. Bekon upiecz w piekarniku (ok 5 min). Bułeczki przekrój na pół, podgrzej w piekarniku. Posmaruj musztardą. Na 4 połówkach ułóż listki sałaty, stek z indyka, bekon oraz plasterki warzyw. Przykryj wierzchem bułeczek.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    extra
  • 2
    original
    Opublikowano

    pycia9

    super przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    coś dla mojego syna,uwielbia

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !