Sposób przygotowania

Dno i boki tortownicy wyłożyć folią spożywczą. Na dnie ułożyć delicje. Do głębokiego naczynia wlać 300 ml mleka, wsypać połowę proszku sernika błyskawicznego i miksować około 4 minut. Następnie masę przełożyć do tortownicy na uprzednio ułożone delicje, wyrównać. Pozostałe mleko wlać do naczynia, wsypać resztę proszku i miksować 4 minuty. Pod koniec wsypać przesiane kakao i dodać aromat. Wyłożyć na białą masę, wyrównać, ozdobić pozostałymi delicjami. Wstawić do lodówki na 2 godziny.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    po prostu POMYSŁOWE dzieki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    super!!!
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Smakowity.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !