Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pparyka faszerowana II

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

papryka 5 szt
łopatka bez kości 1 kg
czosnek 4 ząbki
sól
pieprz
koperek

Przepis i sposób przygotowania na: pparyka faszerowana II

mięso mielimy z czosnkiem doprawiamy do smaku lekko podsmażamy. Papryke odkrawamy czubek czyścimy nacieramy vegeta faszerujemy mięsem nakrywamy i pieczemy ok 50 min w piekarniku podajemy z sosem pomidorowym

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kala9287 19.02.2013 13:29
pycha
[email protected] 22.01.2012 19:04
nmniam
[email protected] 22.01.2012 19:03
nmniam
Yvonne 15.08.2011 14:33
taką uwielbiam - nawet bez sosu :)
Natalia37
Natalia37 15.08.2011 14:00
ja nadziewam tą jasno żółtą ma miększą skórkę
agnieszka214 15.08.2011 13:04
można podawać z ryzem

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak