Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

papryka faszerowana

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ryż 1,5 szkl
mięso mielone 40 dkg
grzyby leśne 25 dkg
cebula 2 szt
papryka 5 szt
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: papryka faszerowana

ryż gotujemy w osolonej wodzie 3 szkl.grzyby cebulę i mięso smazymy doprawiamy do smaku mieszamy z ryżem i faszerujemy wyczyszczoną paprykę lekko ja solimy. Przekładamy do bryftanki dodajemy rosołek z wodą i pieczemy w piekarniku ok 45 min. Podajemy z sosem

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

sylwia / sytofala 01.09.2011 20:27
proste i smaczne
mikrusiak 15.08.2011 14:43
coś co uwielbiam :)
1j1o1l1a1 15.08.2011 13:07
smakowite

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak