Sposób przygotowania

Keksówkę wyłożyć papierem do pieczenia. W misce utrzeć na puch żółtka z cukrem i miękkim masłem. Do masy przesiać mąkę z proszkiem, wymieszać. Dodać ubite 2 białka na sztywną masę, delikatnie połączyć. Ciasto wylać do keksówki, na wierzch położyć owoce. Ubić 1 białko z łyżką cukry pudru i polać nim owoce. Piec około 40 minut, w 180 stopniach. Po upieczeniu i wystygnięciu posypać cukrem pudrem.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    smacznie wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    maryśka

    Super :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    IrenaM

    kiedy znów b?dzie lato i JE?YNY !!!!!!!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Andysz

    mmmmmm pięknie wygląda! Mam na niego ochotę;) z zimnym mleczkiem;p
  • 0
    original
    Opublikowano

    andzia123

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    Uwielbiam jeżyny! W cieście jeszcze nie jadłam, ale jogurty zjadam tylko z jeżynami :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !