Sposób przygotowania

Na patelni rozgrzać łyżkę oleju, na nim usmażyć pieczarki, dodać czerwoną paprykę i czerwoną cebulkę w kosteczkę. Podsmażyć, podlać białym półsłodkim winem i wodą. Dodać bardzo drobny makaron, np kwiatuszki, może też być ryżowy. Dusic, aż makaron wchłonie wino i wodę. Doprawić solą, pieprzem i wybraną przyprawą, np Kucharek, czy Vegeta. Ja podaję z kurczakiem i sałatką pomidorowo-paprykową, lub plastrami boczku pod serową pierzynką ( przepis w mojej księdze). Na zdjęciu znajduje się z tyłu.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    Przepis jest na makaron a na zdje3ciu nie ma makaronu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Pacia

    jest-w górnym prawym rogu, zaraz zamieszczę lepsze zdjęcie tego makaronu:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    no teraz super - zdjęcie jest jak się patrzy , mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justa32

    smaczny!!!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !