Sposób przygotowania

Bagietkę układamy na wysmarowanej blaszce. Pieczarki podsmażamy przez 10 minut na patelni na łyżce oleju lub masła. Gdy pieczarki się lekko przestudzą nakładamy po łyżce na każdą kromkę bagietki. Wkładamy do piekarnika nagrzanego do 180 * C i pieczemy przez 15 minut. Po wyjęciu nakładamy po łyżeczce serka i plasterek pomidora.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    moje dzieciaki uwielbiają takie zapiekaneczki
  • 2
    original
    Opublikowano

    kotlet

    pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    Mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    można się najeść:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    jola1508

    apetyczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    prosto i smacznie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !