Sposób przygotowania

Filety z kurczaka umyć, osuszyć, natrzeć przeciśniętym przez praskę czosnkiem, oprószyć pieprzem. Odłożyć w chłodne miejsce na 1 godz. Następnie obsmażyć z obu stron na rozgrzanym oleju. Mięso podlać 1, szklanką wody, dodać bulionetkę i dusić około 20 minut. Marchew i pietruszkę pokroić w kostkę, por w krążki, włożyć do mięsa i dusić do miękkości. Podawać z ryżem posypane natką pietruszki.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    bardzo smaczny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !