Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Bosmański sos do jajek

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kwaśna śmietana 1 szklanka
wędzony łosoś 15 dag
ser tylżycki 10 dag
posiekany szczypiorek 1 łyżka
sól cebulowa do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Bosmański sos do jajek

Ser ścieramy na tarce o drobnych oczkach, mieszamy ze śmietaną i zieleniną. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Łososia drobno siekamy i dodajemy do masy serowo-śmietanowej. Dokładnie mieszamy.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

jeta72 12.11.2013 11:20
super sosik :-)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak