Sposób przygotowania

Jogurt miksujemy z żółtkami, rozpuszczoną margaryną Kasią, mąką, cukrem i proszkiem do pieczenia. Osobno ubijamy pianę z białek i dodajmy do ciasta, mieszając łyżką. Przelewamy na wysmarowaną blachę. Budyń robimy wg przepisu na opakowaniu, połowę na zmianę z porzeczkami układamy na cieście.. Pieczemy ok godziny w 200 stopniach.

Spróbuj również

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    aguus

    Ale pyszności!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    pięknie się prezentuje
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    pięknie się prezentuje
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    lubię takie
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    smaczne i fajnie wygląda
  • 0
    p8230976
    Opublikowano

    monika141

    fajne,na pewno spróbuje
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata106

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    SMAKOWITE
  • 0
    original
    Opublikowano

    emylka86

    rozumiem że porzeczki mają byc świeże?

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !