Sposób przygotowania

Cebulę podsmażyć na oleju, dodać pokrojoną pierś z kurczaka. Dusić do miękkości mięsa. Następnie dodać całą zawartość puszki z fasolą. Przecier pomidorowy i pieczarki. Doprawić solą i pieprzem. Dusić wszystko do momentu aż zacznie trochę gęstnieć i woda z fasoli odparuje. Podajemy posypane startym serem z dodatkiem świeżego pieczywa.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    ciekawe i bardzo zdrowe, bo fasola i kurczak zawierają dużo białka
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    MAŁY

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    fajne! taki jednogarnkowiec i to bardzo pożywny :-)
  • 3
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    tak i bardzo syty
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    fajny pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    dobre jedzonko.
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Iza, ale okna trzeba otwierać po zjedzeniu takiego danka . Kiedyś moja babcia coś podobnego gotowała i bardzo mi to smakowało choć wtedy jeszcze byłam niejadkiem.
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    proste ,smaczne danie
  • 0
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    smaczny bigos

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !