Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kotleciki smakosza

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

* 0,5 kg startych umytych uprzednio i obranych pieczarek, * 0,5 kg mięsa mielonego, * 0,5 kg ugotowanej piersi z kurcza

Przepis i sposób przygotowania na: Kotleciki smakosza

Wszystkie składniki połączyć ze sobą. Dodać bułkę tartą tak by masa mięsna lekko kleiła się do rąk. Kształtujemy jak zwykłe kotlety mielone, obtaczamy w bułce tartej i smażymy na złoty kolor. Podajemy do ziemniaczków i dowolnej surówki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kate.500 08.10.2013 12:54
pyszne kotleciki
ben-ka 15.06.2012 09:31
to musi być bardzo smaczne.
pacpaw 15.04.2012 23:18
jakie piękne wyszły, pulchne takie
senninha 12.03.2012 17:40
super :) wyglądają na bardzo chrupiące :)
Iwona43 13.11.2011 19:08
fajne
Wacław 07.08.2011 18:24
bardzo apetyczne !
barbara11561 23.06.2011 09:12
Super fotogeniczne te kotleciki):)
IZABELA29 21.06.2010 10:49
* 0,5 kg startych umytych uprzednio i obranych pieczarek, * 0,5 kg mięsa mielonego, * 0,5 kg ugotowanej piersi z kurczaka, * 0,3 kg sera żółtego startego na tarce o grubych oczkach, * 1 jajo, * 1 cebula pokrojona drobno, * pieprz, sól, * natka pietruszki, * 2 szklanki bułki tartej.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak