Sposób przygotowania

Wszystkie składniki połączyć ze sobą. Dodać bułkę tartą tak by masa mięsna lekko kleiła się do rąk. Kształtujemy jak zwykłe kotlety mielone, obtaczamy w bułce tartej i smażymy na złoty kolor. Podajemy do ziemniaczków i dowolnej surówki.

Komentarze

  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    * 0,5 kg startych umytych uprzednio i obranych pieczarek, * 0,5 kg mięsa mielonego, * 0,5 kg ugotowanej piersi z kurczaka, * 0,3 kg sera żółtego startego na tarce o grubych oczkach, * 1 jajo, * 1 cebula pokrojona drobno, * pieprz, sól, * natka pietruszki, * 2 szklanki bułki tartej.
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Super fotogeniczne te kotleciki):)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wacław

    bardzo apetyczne !
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    senninha

    super :) wyglądają na bardzo chrupiące :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    jakie piękne wyszły, pulchne takie
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    to musi być bardzo smaczne.
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pyszne kotleciki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !