Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Roladki schabowe z fasolką i marchewką

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

schab bez kości 4 plastry
marchew 1 sztuka
fasola szparagowa 1o-12 strąków
Sól czosnkowa jodowana Prymat
Pieprz biały mielony Prymat do smaku
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Roladki schabowe z fasolką i marchewką

Schab rozbić tłuczkiem. Fasolę i marchew lekko podgotować w osolonej wodzie. Marchew przekroić na 4 słupki. Mięso posmarować ketchupem opruszyć solą i pieprzem i układać na tym 1 słupek marchewki i 2-3 strąki fasoli i zawijać. Roladki usmażyć na oleju.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

cooleczka 03.04.2012 18:28
ale fajne :)
Katarzyna74 13.11.2011 12:38
fajnie wygląda
MAR3STA 09.10.2011 22:22
znakomite
Anna169Hosz 07.10.2011 12:20
Ślicznie się prezentują.
Mariusz10 28.09.2011 22:19
wygladają bajecznie
Sylwia56
Sylwia56 28.09.2011 00:15
świetne
Rybciia 26.09.2011 17:42
pyszności
Ewelina47 04.09.2011 20:21
ojj bardzo fajniutkie
pawel6 15.08.2011 10:04
Wyglądają apetycznie:)
halina17 14.08.2011 19:01
smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak