Sposób przygotowania

Ser obrać ze skóry i utrzeć z masłem oraz keczupem na jednolitą masę. Masę nałożyć dość grubo na kromki pieczywa, poprószyć mieloną papryką. Kromki ułożyć na posmarowanej blasze lub w żaroodpornym naczyniu i wstawić na 5 - 7 minut do średnio nagrzanego piekarnika. Przed podaniem posypać posiekanym koperkiem.

Komentarze

  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    KOREKTA DO PRZEPISU * 1 ser Camembert, * tyle masła ile waży ser, * 1 łyżeczka keczupu, * 4 kromki pszennego chleba, * masło do posmarowania blachy, * 1 płaska łyżeczka mielonej słodkiej papryki, * posiekany koperek.
  • 2
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    kaloryczne, ale pyszne!
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    dobre są,pomimo tych kalorii:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Halusia

    Brzmi smacznie!
  • 0
    original
    Opublikowano

    mufinka79

    Szkoda, że bez zdjęcia, ale brzmi apetycznie, zrobię takie :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    brzmi smacznie,,
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    smakowite
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    zapowiada się smacznie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !